Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel várjuk Önöket a Georgikon Karon február 19-21 között megrendezésre kerülő Sertésünnep konferencián és Böllérnapokon!

A konferencián a csatolt programban feltüntetett színvonalas előadások mellett bemutatkozik a sertés-szakkollégium, ahol az Állatorvostudományi Egyetem és a PE Georgikon Kar sertés iránt elkötelezett hallgatói mutatják be munkásságukat. A program biztosítja, hogy kötetlenebb hangulatban is megismerkedhessenek az ágazat leendő szakemberivel. A sertés-szakkollégium működésének első másfél évéről olvashatnak a Magyar Állatorvosok Lapja 2020. januári számában.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Dr. Búza László által moderált Benchmarking vacsorát, mely első alkalomra való tekintettel, a csatolt gazdálkodói adatlap hiteles kitöltése és visszaküldése esetén sertéstartóknak ingyenes.

Találkozzunk Keszthelyen!

Időpont: 2020. február 19-21.
Helyszín: Pannon Egyetem Georgikon Kar „D” épület (Keszthely, Festetics u. 7.)

Részvétel a SÜN konferencián ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet február 10-ig, a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és elküldésével!