Kedves Hallgatónk!

Örömmel tudatjuk Veled, hogy 2016 tavaszán indul a Nagyváthy János Szakkollégium, a keszthelyi campushoz tartozó szellemi műhely tagságának megteremtése.
A szakkollégium egy különleges hallgatói közösség és egyben a Georgikon Kar egyik stratégiai fejlesztési területe.

Céljai között első helyen szerepel a szakmai programokon való részvétel, valamint a kutatási- és publikálási lehetőség biztosítása, a közösségépítés és a közösségi feladatok ellátása. A szakkollégium saját hallgatói irányítással rendelkezik, részt vehet különböző pályázatokon, így teremthet akár saját forrást szakmai kirándulásokra, neves előadókat hívhat meg a legkülönfélébb területekről, miközben használhatja a kari infrastruktúrát. Tagjai számára biztosítottá válik az együttlakás, azaz külön, kizárólag a szakkollégisták számára fenntartott lakóterület áll majd rendelkezésükre. Várunk minden olyan érdeklődőt, aki választott szakmáját komolyan veszi, aki kellő nyitottsággal, érdeklődéssel rendelkezik az újabb, tágabb ismeretek megszerzésére, aki képes és hajlandó a közösségen belül feladatokat vállalni és ellátni.

2016. május 13-ig lehetőséged van egy egyszerű online regisztrációval tudatni Szakkollégiumi jelentkezési szándékodat. A jelentkezési felületet a HÖK weboldalán találod meg. A regisztrációs időszakot követően kerül sor a részletes tájékoztatásra, addig a szakképviselőknél, illetve a szakfelelősöknél kérhetsz bővebb felvilágosítást.

Reméljük hamarosan a Nagyváthy János Szakkollégium tagjai között üdvözölhetünk!