DOSZFESZT jegyek posztDoktoranduszok Országos Szövetségének saját szervezésű fesztiválja, a DOSZFESZT idén első alkalommal 2019. augusztus 15-18-a között kerül megrendezésre Keszthelyen, a Pannon Egyetem Georgikon Karán.

A DOSZFESZT legfőbb célcsoportjai a mester szakos hallgatók, doktoranduszok, egyetemi oktatók-kutatók. Rendezvényünk szakmai fősodrában a Mesterséges Intelligencia áll, melynek keretén belül interaktív kiállítással és startup-szimulációs versennyel is készülünk. A családosok számára a fesztivál zárónapján Családi Napot szervezünk.

A fesztiválhangulatot kulturális és könnyűzenei programok garantálják, valamint számos szabadidős aktivitással várjuk az érdeklődőket. Számos szervezet interaktív, szórakoztató, szabadtéri tartalommal települ ki a fesztivál civil terére. A rendezvény helyszínei a Pethe Ferenc Kollégium körüli területen, a "D" épületben és a Helikon strandon lesznek.

Ezúton ajánljuk az érdeklődők figyelmébe az eseményt, amelyre 2019. július 15-ig kedvezményes bérletek válthatók a rendezvény honlapján.

További információ a fesztivál programjáról, fellépőkről: