Tisztelt Támogatónk! Tisztelt Partnerünk!

Adózóként az idén is lehetőségünk van egy általunk kiválasztott civil szervezet támogatására. Úgy gondoljuk, hogy aki valamikor a Georgikon diákja volt, annak nem kell magyaráznunk, hogy miért kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Georgikon Alapítványnak!

Adószámunk: 19277473-1-20

Tudjuk, hogy sok más, szintén értékes célokért dolgozó civil szervezet kéri az 1%-okat, ezért álljon itt néhány indok a döntés alátámasztásához: A Georgikon Alapítvány tevékenysége a keszthelyi Georgikon Karral 27 éve szorosan összefonódik. Az alapítvány közhasznú, és ez az egyetlen civil szervet, amelyre a kar számíthat. Elsődleges célja, hogy támogassa a Pannon Egyetem Georgikon Kar legkiválóbb hallgatóit, fiatal oktató és kutató munkatársait, de az egyre több szociálisan rászoruló hallgatót is, anyagi segítséget nyújtson a Georgikon évfordulóinak méltó megünnepléséhez, a hagyományőrző tevékenységekhez, s nem utolsósorban az intézmény magas színvonalú oktató, nevelő és tudományos tevékenységének továbbfejlesztéséhez.

Emellett az alapítvány rendszeresen támogatja a hallgatói élet tradicionális és elmaradhatatlan eseményét, a Sárgulást, a beiskolázási tevékenységet, közreműködik tudományos rendezvények, konferenciák szervezésében, de mindig vannak új kezdeményezések is, amelyekhez az alapítvány anyagi segítségét kérik.

A Georgikon Kar érdekében kifejtett tevékenysége kapcsán alapítványunk leginkább a kar aktív dolgozóira, volt hallgatóinkra, a diákokra és szüleikre számíthat.

A felajánlott adó 1%-okat közhasznú célokra, ösztöndíjakra, támogatásokra fordítjuk.

Vivat Keszthely! Vivat Georgikon!